ПРОДОЛЖИ КОН SPORT LIFE
Ги замолуваме корисниците на Android 6 (Marshmallow) кои се соочуваат со потешкотии при ажурирање на апликацијата да ја деинсталираат старата верзија на апликацијата и да ја преземат новата стабилна верзија