Корисничко име Лозинка Пријави се
  • БОЈА:
...

Локатор

на уплатни-исплатни
места


ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИШ:

  • Состави тикет од стандардната понуда, понудата за обложување во живо или комбинација од двете и уплати го приложувајќи ја SL клуб-картичката.

  • „Фати“ тикет со највисок вкупен коефициент за било која од трите категории (обичен, во живо, микс*) за времетраењето на акцијата.


Акцијата важи за тикети со една комбинација уплатени со приложена Sport Life клуб-картичка
iPhone 7 добива сопственикот на СЛ клуб-картичката со која е уплатен тикетот кој има најголем коефициент на погодените натпревари во една од трите категории (обичен тикет, во живо, микс тикет*) додека трае акцијата (10 јануари - 9 февруари 2017 год).

Добитниците ќе бидат објавени во билтенот, на интернет-страницата www.sportlife.com.mk и на фан-страницата на Facebook.

ВОДЕЧКИ КОЕФИЦИЕНТИ
ОБИЧЕНВО ЖИВОМИКС*
Сашо М.Љупчо Г.Сашо О.
ПРЕОСТАНАТО ВРЕМЕ
*Микс тикет е тикет на кој има комбинација од типови од стандардната понуда за обложување и од понудата за обложување во живо