Корисничко име Лозинка Пријави се
  • БОЈА:

ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИШ:

  • Одиграј тикет со натпревари исклучиво од понудата за Светското првенство во ракомет регистриран на твојата Sport Life клуб-картичка.

  • „Фати“ највисок вкупен коефициент во периодот на траење на натпреварот.

  • Петте сопственици на тикети со највисок вкупен коефициент добиваат телефон MI 8 LITE.


Акцијата важи за тикети со една комбинација уплатени со приложена СЛ Клуб картичка, уплатени во периодот од 10.01.2019 заклучно до 27.01.2019.
Може да се типуваат сите натпревари од понудата за ракомет на натпреварите од Светското првенство, вклучително и учиноците на играчите.
Натпреварите од супер тип НЕ се вклучени во тикетите кои се опфатени со кампањата.
Петте сопствениците на тикети со највисок вкупен коефициент добиваат телефон MI 8 LITE.
Добитниците ќе бидат објавени во билтенот, на интернет-страницата и на фан-страницата на Facebook @ SportLifeBet
ПРЕОСТАНАТО ВРЕМЕ
 

ВОДЕЧКИ КОЕФИЦИЕНТИ

Коефициент Натпреварувач Објект
1355.05 Д. Самарџиски (***-***-710) Кисела Вода 1
336.66 Н. Тодоров (***-***-064) Маџари 1
287.76 И. Младеновски (***-***-281) Маџари 1
242.29 С. Ефтовски (***-***-827) Козле
238.73 Д. Аспровски (***-***-281) Ново Лисиче 1