Корисничко име Лозинка Пријави се
  • БОЈА:
Број на тикет
НАЈИГРАНИ
Почитувани,

Согласно донесената одлука на Владата за целосна забрана за работа на обложувалниците, уплатните места на Sport Life нема да работат се додека траат вонредните мерки.

Апелираме на совесно и одговорно однесување, почитување на мерките и препораките и се надеваме на брзо надминување на кризната состојба.

Ви посакуваме добро здравје!

...

Најнови вести

Провери тикет

Провери тикет

prev