Корисничко име Лозинка Пријави се

Уплатете тикет со вашата СЛ Клуб картичка и искористете ја понудата во Sport Life Менито!

АКЦИЈАТА ЗАВРШУВА ЗАКЛУЧНО СО 14.03.2024 год.


ПОНЕДЕЛНИК


10% БОНУС на сите несистемски тикети (со една комбинација) уплатени со СЛ Клуб картичка кои што го исполнуваат условот:  Минимум 5 натпревари на тикет со минимална квота од 1.50.


ВТОРНИК


10% CASH BACK во вредносен ваучер за сите несистемски тикети (со една комбинација) кои што го исполнуваат условот: Минимум 3 натпревари на тикет и со минимална вкупна квота 10 на тикетот уплатени во периодот од 09:00 до 13:00 часот.
(Минимален ваучер од 20 денари за акумулирана уплата од 200 денари и максимален ваучер од 500 денари за акумулирана уплата од 5.000 денари или повеќе).
Тикети уплатени со ваучер не влегуваат во пресметката за Cash Back.СРЕДА


ВТОРА КЕШ ШАНСА ВАУЧЕР за првите ПРВИТЕ 50 ДОБИТНИ ТИКЕТИ со еден промашен натпревар со највисок погоден коефициент.
Покрај исплатата добиваат и вредносен ваучер за уплата во висина на исплатата.
Еден корисник може да добие само еден ваучер, за првиот добитен тикет со втора кеш шанса, во текот на денот.ЧЕТВРТОК


500 денари ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР на СЛ Клуб картичка за ПРВИТЕ 50 ДОБИТНИ ТИКЕТИ во текот на денот, уплатени со СЛ Клуб картичка. 
(Услов: Минимум 50 денари уплата на тикетот, минимум 3 натпревари на тикет со минимална погодена вкупна квота од 10).
Првите 50 добитни тикети се одредуваат според времето на почетокот на последниот натпревар на тикетот (по саатница на одигрување).
Тикети уплатени со ваучер не влегуваат во конкуренција.
Тикети со добивка од акцијата „Втора кеш шанса“ не влегуваат во конкуренција.
Еден корисник може да добие само еден ваучер во текот на денот.


ПЕТОК


10% БОНУС на сите несистемски тикети (со една комбинација) кои не содржат типови од играта „Конечени тип“ уплатени со СЛ Клуб картичка кои што го исполнуваат условот: Минимум 5 натпревари на тикет со минимална квота од 1.50:


* Доколку некој натпревар на тикетот е со квота помала од 1.50 или е типуван на играта „Конечен тип“ бонусот нема да се пресмета.

САБОТА


HAPPY HOUR 5% БОНУС во период 09:00 до 11:00 и 21:00 до 23:00 час. за сите тикети со минимум 6 натпревари на тикет со 1.50 минимален коефициент на секој натпревар.

НЕДЕЛА


HAPPY HOUR 10% БОНУС во период 18:00 до 23:00 час. за сите тикети со минимум 5 натпревари на тикет со 1.50 минимален коефициент на секој натпревар. Доколку сè уште немате СЛ Клуб картичка, аплицирајте во најблиското уплатно место на Sport Life по што ќе ја добиете картичката во најбрз можен рок.

* Апликацијата и картичката се бесплатни