Корисничко име Лозинка Пријави се
  • БОЈА:
...

Локатор

на уплатни-исплатни
места

Оглас за оператор

ПОТРЕБНИ КАРАКТЕРИСТИКИ

- Завршено средно образование

- Познавање на работа со компјутери

- Познавање од областа на спортот е пожелно

Оглас за келнер/шанкер