Корисничко име Лозинка Пријави се

До 50 ШАНСИ за 100.000 ДЕНАРИ

 22 јануари 2021 до 22 март 2021 - ЧЕТИРИ ЕТАПИ СО ТРАЕЊЕ ОД 15 ДЕНОВИ


Етапa Период
Прва 22. 1. 2021 - 05. 2. 2021
Втора 06. 2. 2021 - 20. 2. 2021
Трета 21. 2. 2021 - 07. 3. 2021
Четврта 08. 3. 2021 - 22. 3. 2021


Подароци

  100.000 денари за прворангираните во секоја етапа

  Вредносни ваучери од 25.000 денари од Техномаркет или Анхоч (по избор на играчот) за второрангираните од секоја етапа

  Месечно обложување со вредносни ваучери од 200 денари секој ден за треторангираните од секоја етапа


Услови

• Ексклузивно за членовите на СЛ КЛУБ.

• Минимален коефициент 1,30.

• Акциската понуда ги вклучува само несистемските тикети, односно тикетите со една комбинација, тикетите од понудата за обложување во живо, микс тикетите и тикeтите со натпревари од СУПЕР ТИП уплатени со приложување на СЛ Клуб картичка.

• Минимална уплата на тикет е 20 денари.

• Максимална исплата на тикет е 10.000.000 денари.

• Максимален број натпревари за типување на тикет е 50 натпревари.

• Во игра влегуваат сите тикети кои се уплатени во тековната етапа - во периодот од почетокот на етапата во 09:00 часот до последниот ден од тековната етапа во 23:00 часот.

• Последната обработка на тикети за претходната етапа е наредниот ден по завршувањето на истата до 10:00 часот, по што следува објавување на официјалната листа.

• Натпревар кој ќе биде одложен или прекинат, нема да се пресметува на истиот тикет.

• Доколку на тикетот има погоден натпревар со коефициент помал од 1,30, тој нема да се пресметува во збирниот број на погодени натпревари.


Правила

• 100.000 денари во секоја поединечна етапа добива играчот кој има погодено најголем број натпревари од вкупниот број  типувани на тикетот (без разлика дали тикетот е добитен или не е).

• Доколку двајца или повеќе играчи имаат погодено еднаков број натпревари на тикет, втор услов e висината на погодениот вкупен коефициент на натпреварите.

• Доколку има двајца или повеќе играчи со еднаков број на погодени натпревари и еднаков број погоден вкупен коефициент на тикет, трет услов е времето кога е уплатен тикетот, односно кој прв го уплатил.

• Еден играч може да биде добитник само на една награда во текот на акциската понуда.

• Еден играч не може да биде добитник на повеќе од една награда во тековната етапа.

• Истите правила се однесуваат и за второ и треторангираните во тековната етапа во текот на акциската понуда.


Пласмани

Етапа Поз. Натпревари Натпреварувач
1 1 44 Гоце Ј.
1 2 44 Звонко А.
1 3 43 Павел П.
1 4 43 Ненад Ј.
1 5 43 Ненад Ј.
2 1 48 Благој В.
2 2 44 Миле М.
2 3 43 Костадин П.
2 4 43 Игор Б.
2 5 42 Оливер В.
3 1 44 Даниел М.
3 2 44 Цветан К.
3 3 44 Билјана К.
3 4 43 Костадин Б.
3 5 43 Билјана К.
4 1 46 Тодор А.
4 2 46 Васил М.
4 3 44 Ризмани С.
4 4 44 Хамит Р.
4 5 44 Бобан С.

 

Доколку не сте се регистрирале во СЛ Клубот, сега е моментот!

 

РЕГИСТРИРАЈ СЕ!

 

Потоа Вашата SL клуб картичката можете да ја подигнете во објектите на Sport Life.