Корисничко име Лозинка Пријави се

Избери натпревари од посебната понуда, погоди најголем вкупен коефициент и освој PEUGEOT 3008!

СОСТАВИ ТИКЕТПодароци


  ДВА АВТОМОБИЛИ PEUGEOT 3008


Aвтомобил PEUGEOT 3008 за играчот со погоден најголем вкупен коефициент на тикет со натпреварите од посебната акциска понуда.

Автомобил PEUGEOT 3008 за играчот со погоден најголем вкупен коефициент со еден промашен натпревар на тикет со натпреварите од посебната акциска понуда.

• Доколку двајца или повеќе играчи имаат погодено идентичен највисок коефициент за кој било од двата услови, прв ќе се смета тој кој прв го уплатил тикетот.

• Еден ист играч може да може да освои само еден автомобил во Акцијата.Правила


• Ексклузивно за членовите на СЛ КЛУБ.

• Во Акцијата учествуваат само тикетите на кои има исклучиво натпревари од посебната акциска понуда (најмалку 4 натпревари) и кои се уплатени со приложување на СЛ КЛУБ картичка.

• Во акциската понуда може да се типуваат само посебните типови и игри истакнати во билтенот на Sport Life и на страницата www.sportlife.com.mk.

• Само првите 15 тикети од акциската понуда уплатени во текот на денот на играчот влегуваат во пресметка за рангирање.

• Важат само тикетите со една комбинација (несистемски тикети).

• Натпревари од Супер Тип, натпревари од Live понудата и натпревари од останатата понуда во билтенот не може да се врзуваат со натпреварите од посебната акциска понуда.

• Коефициентот на натпреварите не е важен при пресметка.

• Минимална уплата на тикет е 20 денари.

• Максимален број натпревари за типување на тикет е 50 натпревари.

• Максимална исплата на тикет е 10.000.000 денари.

• Ранг-листата со пласман за моментните водечки коефициенти ќе биде секојдневно ажурирана на интернет страницата www.sportlife.com.mk и ќе биде објавувана на сите комуникациски канали на Sport Life.

• Во случај на одложен натпревар на тикетот тој нема да се земе предвид и нема да влезе во пресметка на тикетот.

• Тикетите со натпреварите од посебната акциска понуда не влегуваат во пресметка за тековната бонусна кампања, како и за некоја идна бонусна кампања.

• За тикетите со натпреварите од посебната акциска понуда важат останатите придобивки од Sport Life Loyalty програмата (Поени за Типстер куп, Втора кеш шанса, Поени за СЛ Маркет, Поени за лојалност).

Напомена: Организаторот има право да ја прекине кампањата на неопределено време или целосно поради надворешно влијание или виша сила.


Доколку не сте се регистрирале во СЛ Клубот, сега е моментот!

РЕГИСТРИРАЈ СЕ!

За да добиете СЛ Клуб картичка, Ве молиме аплицирајте во најблискиот објект на Sport Life.