Корисничко име Лозинка Пријави се

ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИШ:

  • Одиграј тикет со натпревари исклучиво од понудата за ракомет кој ќе биде регистриран на твојата Sport Life клуб-картичка.

  • „Фати“ највисок вкупен коефициент на добитен тикет во периодот на траење на промоцијата.

  • Тикетите кои ќе бидат највисоко рангирани добиваат:
    (1) 60.000 денари, (2) PlayStation 5, (3) 1.000.000 СЛ маркет поени.


ПРЕОСТАНАТО ВРЕМЕ:
 

ВОДЕЧКИ КОЕФИЦИЕНТИ

Коефициент Натпреварувач СЛ клуб
- - -

Акцијата важи за тикети со една комбинација уплатени со приложена СЛ Клуб картичка, уплатени во периодот од 10.01.2024 заклучно до 28.01.2024.
Може да се типуваат сите натпревари од понудата за ракомет, вклучително и посебните игри од Европското првенство (победник, учиноци на играчите итн.).
Натпреварите од „Супер тип“ се вклучени во тикетите кои се опфатени со кампањата.
Натпреварите од понудата за обложување во живо се опфатени со кампањата.
Тикетите со добивка од промоцијата „Втора кеш шанса“ не влегуваат во пресметката за кампањата „Експерт за ракомет“
Минимална уплата на тикет - 20 денари.
Добитниците ќе бидат објавени, на оваа интернет страница и на фан-страницата на Facebook @ SportLifeBet