Корисничко име Лозинка Пријави се
 • БОЈА:

ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИШ:

 • Одиграј најмалку шест натпревари на еден тикет од посебната акциска понуда која е јасно разделена од стандардната понуда во билтенот.

 • „Фати“ тикет со највисок вкупен коефициент од акциската понуда, регистриран на твојата SL клуб-картичка.

 • За највисоките пет погодени вкупни коефициенти од акциската понуда доделуваме:
  1. Скутер Aprilia SR 50 R
  2. Велосипед Specialized Sirrus Hybrid
  3. Електричен тротинет Mi M365
  4. 200.000 SL Market поени
  5. 100.000 SL Market поени


Акцијата важи за тикети со една комбинација уплатени со приложена Sport Life клуб-картичка кои содржат исклучиво типови од посебната акциска понуда, и тоа најмалку шест типови од неа уплатени во периодот 2 април - 30 мај 2019 год.
* Бонус на добивката се пресметува само на тикетите опфатени со оваа акција.
Моменталното рангирање и добитниците ќе бидат објавени во билтенот, на интернет-страницата и на фан-страницата на Facebook @ SportLifeBet

ВОДЕЧКИ КОЕФИЦИЕНТИ

Коефициент Натпреварувач Објект