Корисничко име Лозинка Пријави се

ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИШ:

  • Одиграј тикет регистриран на твојата Sport Life клуб-картичка.

  • „Фати“ највисок вкупен коефициент во периодот на траење на натпреварот.

  • За трите највисоки погодени вкупни коефициенти од акциската понуда доделуваме:
    Три пакет-аранжмани за две лица на Европското првенство во ракомет во Австрија: автобуски превоз, сместување во хотел со 3 * со појадок (4 ноќевања), обезбедени влезници за сите натпревари од групната фаза на Македонија.


Акцијата важи за тикети со една комбинација, тикети во живо и микс тикети уплатени со приложена Sport Life клуб-картичка во периодот 29 ноември - 26 декември 2019 год.

Пакет-аранжмани за патување за две лица добиваат тројца соп­стве­ни­ци на СЛ клуб-картичката со која се уплатени добитни тикети на кои има највисок вкупен погоден коефициент.
 
Во игра влегуваат тикетите кои ќе бидат обработени заклучно со 27 декември. 
 
Доколку некој од натпреварувачите реши да се откаже од премијата, таа се префрла на следниот во рангирањето.
 
Добитниците ќе бидат објавени во билтенот, на интернет-страницата и на фан-страницата на Facebook @ SportLifeBet
 
ПРЕОСТАНАТО ВРЕМЕ
 

ВОДЕЧКИ КОЕФИЦИЕНТИ

Коефициент Натпреварувач Објект