Корисничко име Лозинка Пријави се

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО СВЕТОТ НА ONLINE ОБЛОЖУВАЊЕТО СО SPORT LIFE!

На вашиот компјутер, лаптоп, таблет или мобилен телефон одберете натпревари од богатата понуда на Sport Life и во секое време направете добитен тикет!


По регистрацијата на www.sportlife.com.mk потребно е да уплатите средства со кои ќе располагате на Вашата корисничка сметка.


Корисниците кои веќе се членови на СЛ Клубот и имаат картичка, нема потреба повторно да се регистрираат како корисник за да се обложуваaт оnline. Доволно е само да го верификуваaт својот профил. Регистрацијата е потребна само за корисниците кои досега немаат СЛ Клуб картичка.


НАЧИНИ НА УПЛАТА НА ДЕПОЗИТ НА ВАШАТА СМЕТКА

Минимален износ за уплата е 300 денари.
На корисничката сметка средства можат да се уплатат на следните начини:

Преку електронска картичка (VISA/MASTERCARD) - трансфер на средства веднаш
• Преку електронско банкарство (налог ПП-30)
• Преку директна уплата на сметка во банка/пошта (налог ПП-10)

- Трансакциска сметка: 210-0622068104-05

Уплата на депозит со електронска картичка (VISA/MASTER CARD):


Најавете се со вашето корисничко име и лозинка на страницата www.sportlife.com.mk (1). По успешната најава (2), ќе имате пристап до вашиот кориснички профил. Кликнете на иконата „Тековна состојба“ (3). Ќе се отвори друг прозорец, „Уплати депозит“ (4), внесете го саканиот износ за уплата, изберете „Visa/Master Card“ и кликнете на копчето „ДЕПОЗИТ“. На следниот прозорец (5) внесете ги името и презимето како што се наведени на платежната картичка, бројот на платежната картичка, CVV бројот од задната страна на платежната картичка, рокот на важење на платежната картичка и e-mail адресата која е поврзана со вашиот профил на www.sportlife.com.mk. Со клик на „ПОТВРДИ“, ќе се отвори нов прозорец (6) за потврда на плаќањето. По извршената уплата, износот ќе биде прикажан во полето „Тековна состојба“ (3).

online_bonus

 Уплата на депозит со образец ПП-30 и ПП-10

online_bonus

online_bonus

Напомена: Обработката на уплатата може да зависи од банката или поштата, најчесто се реализира во текот на денот, најдоцна за 24 работни часа. Сите уплати во сабота ќе бидат примени за обработка во понеделник.  

РЕГИСТРАЦИЈА НА НОВ КОРИСНИК - РЕГИСТРИРАЈ СЕ

Доколку не сте член на СЛ Клубот и немате СЛ Клуб картичка, процесот за регистрација е брз и едноставен. На следната страница пополнете ги бараните податоци и ќе креирате корисничка сметка (1). По ова, треба да се најавите со корисничкото име и лозинка кои сте ги одбрале (2), по што ќе имате пристап до вашиот кориснички профил (3). Со клик на иконата „Тековна состојба“ (4) ќе се отвори полето „ДЕПОЗИТ“ (5) во кое можете да ја внесете саканата сума и ќе добиете приказ на уплатница на кој го има бројот на новата СЛ Клуб картичка (6) кој треба да го внесете како повикувачки број при уплата на средства преку e-banking, во банка или во пошта.

online_bonus

ИСПЛАТА

Доколку сакате да извршите исплата од вашата сметка потребно е да направите резервација со тоа што ќе изберете износ и средствата ќе бидат префрлени преку банка на вашата трансакциска сметка, односно на кредитната или дебитна картичка најдоцна до 5 (пет) работни дена од денот на приемот на барањето.
Паричните средства кои ќе се префрлат на вашата трансакциска сметка не подлежат на дополнителни оданочувања од државата.

ИГРАЈ ONLINE И БИДИ ДЕЛ ОД СЛ КЛУБОТ

Покрај бенефитите кои што досега ги имавте со вашата СЛ Клуб картичка за лојалност, отсега ќе бидете привилегирани и со вашите onlinе уплатени е-тикети.
Користење на ваучерите за online обложување (ваучер кој можете да го нарачате во СЛ Маркет или сте го добиле преку СЛ Клуб или преку промоција на социјалните мрежи. Ваучерот може да се искористи еднократно на целиот износ). 
7.000 поени за редовност - За уплата од минимум 50 денари дневно во рок од 26 од 30 дена во месецот.
Втора Кеш Шанса - Доколку имаш само еден промашен натпревар, сепак си добитен! 
Користење на поените во СЛ Маркет за нарачка на производи и ваучери. 

ДОПОЛНИТЕЛНИ ПРАШАЊА

Доколку имате какви било прашања можете да се обратите на нашата Служба за корисничка поддршка на телефон или на e-mail.

++389 77 728 333

support@sportlife.com.mk

Понеделник / Петок 09 - 21 h
Сабота 09 - 16 h