Корисничко име Лозинка Пријави се

 

ТИПСТЕР КУП 2019/2020

 

СТАН НА ВОДНО ЗА НАЈДОБРИОТ ТИПСТЕР!


Искористи ја последната етапа за влез во големото финале! Учествувај во финалната фаза и натпреварувај се за главната премија - стан на Водно!


Во новата сезона на Типстер купот, членовите на SL клубот ќе се натпреваруваат во 9 месечни етапи: oд 1 септември 2019 до 31 јули 2020 година (во месеците април и мај 2020 година Типстер купот немаше етапи).

Финалето на Типстер купот е: од 10 август до 10 септември 2020 г.

НОВО: Оваа година, во големото финале на Типстер купот, се пласираат:
2 (двајца) финалисти од секој месец, од секој објект.

НОВО: Директен пласман во финалната фаза од Типстер куп натпреварот изборија и 6 играчи кои беа најуспешни во првите две етапи од планираните осум од акцијата „До 50 Шанси за 100.000 денари“.


Сè што е потребно, е да сте член на SL клубот и со секој тикет да ја приложите вашата СЛ клуб картичка! 
Со своите уплатени тикети, сеедно дали се погодени или промашени, играчите се натпреваруваат кој е поуспешен во типувањето. 
Сите бодови од тикетите, т.е. учинокот на типстерите се рангира во табелите за генерален месечен пласман и локален месечен пласман, од кој произлегуваат и натпреварувачите во финалната фаза на Типстер купот.

Важат тикетите уплатени во сите денови, т.е. месечно, секој играч-типстер може да има максимум бодирани тикети колку што има денови во месецот;
На дневно ниво бодови се добиваат од првите 12 уплатени тикети, бодови носи само тикетот со најмногу бодови, а за секој уплатен тикет (до 12-иот) се добиваат автоматски по 10 поени.
Нова формула за пресметка на поените A+20B+20C!

 

СУПЕР ДОБИВКИ! 


До 2.000.000 поени за атрактивни подароци од СЛ маркетот - за победниците во генералниот месечен пласман - на ниво на сите објекти.  

Вредносни ваучери за уплата во Sport Life за 10-те првопласирани по одделни објекти (локален месечен пласман)

Најдобро пласираните во финалето на Типстер купот ќе освојат:

 

1. Стан во Скопје во елитната населба Водно

2. 5.000.000 СЛ Маркет поени
3. 3.000.000 СЛ Маркет поени
4. 1.000.000 СЛ Маркет поени
5.    500.000 СЛ Маркет поени
6.    200.000 СЛ Маркет поени
7.    100.000 СЛ Маркет поени
8.      50.000 СЛ Маркет поени
9.      40.000 СЛ Маркет поени
10.      30.000 СЛ Маркет поени

* Подетални информации за Типстер купот можете да прочитате во делот ПРАВИЛА и во делот ПОДАРОЦИ.

Пример за пресметка на поените:

 
Рангирања Правила Подароци

Други придобивки од Sport Life клубот