Корисничко име Лозинка Пријави се

ДО 500 ДЕНАРИ БОНУС НА ПРВА УПЛАТА 

Акцискиот бонус ги опфаќа првите 1.000 корисници кои ќе ги исполнат условите за добивање на бонусот во периодот до 21.06.2020.


Доколку се надмине прагот од 1.000 корисници кои го искористиле правото на бонус пред истекот на периодот, организаторот има право да ја прекине бонусната акција пред истекот на истата).

УСЛОВ ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА БОНУСОТ НА ПРВА УПЛАТА

Одиграјте најмалку 3 натпревари на online тикет

Минималната квота на натпреварите да е 1.50 или повеќе

Минималниот износ кој треба да се сврти преку уплата на online тикетите е еднаков на износот на внесениот депозит

Правила

1. Право на бонус „ДО 500 ДЕНАРИ БОНУС НА ПРВА УПЛАТА“ имаат сите регистрирани и новорегистрирани играчи на www.sportlife.com.mk кои ќе уплатат за прв пат депозити на својата корисничка сметка и кои ќе го активираат Бонусот на прва уплата.

2. Уплатете депозит од минимум 300 денари или повеќе преку уплата на средства преку e-banking или со уплатница на трансакциска сметка во банка или пошта.

• Преку електронска картичка (VISA/MASTERCARD) - трансфер на средства веднаш
• Преку електронско банкарство (налог ПП-30)
• Преку директна уплата на сметка во банка/пошта (налог ПП-10)

- Трансакциска сметка: 210-0622068104-05

3. Секој корисник има право да ја искористи оваа промоција само еднаш, при внес на првиот депозит.

4. Максималниот бонус кој може да го добие секој корисник изнесува 500 денари, при помала уплата од 500 денари добивате бонус во висина еднаков на вашата уплата.

5. Средствата кои се уплатени мора да бидат искористени за одигрување на тикетот при одредени услови. На тикетот мора да има одиграно минимум три натпревари со поединечна квота од минимум 1,50 или повеќе, како би влегол истиот тикет во комбинација за бонусот. Во моментот кога ќе се одигра целиот депозит под условите наведени погоре, бонусот ќе биде префрлен на вашата корисничка сметка на нашата страница. По доделувањето на бонусот, потребно е истиот износ да биде четири пати свртен по претходно наведените услови за да може да се ослободи депозитот за исплата.

6. Пример: Клиентот го остварува првиот депозит од 500 денари. Потребно е да одигра еден или повеќе тикети со целокупниот износ од 500 денари под пропишаните услови, како би се ослободил бонусот од 500 денари кој автоматски ќе се додаде на корисничката сметка. По добивањето на бонусот потребно е под истите услови да се одиграат тикетите во висина од четири пати по износот на бонусот, 4 х 500 денари = 2000 денари. По одигрувањето на 4 х 500 денари, клиентот има право да најави исплата.

7. Одиграниот тикет мора да добие конечен статус, дали е тоа добитен или недобитен, за истиот да може да се евидентира. Во секој момент клиентот има увид на својата сметка и може да провери уште колку е потребно да се уплати за да се ослободи износот на бонусот.

8. Системските тикети не влегуваат во акциската понуда.

9. Тикетите уплатени со ваучер не влегуваат во акциската понуда.

10. Тикетите кои се исплатени со опцијата „КЕШ АУТ“ не влегуваат во акциската понуда. 

11. Најавата за исплата не може да се реализира додека клиентот не ги исполни условите за обртот на бонусот.

12. Бонусот е ограничен на едно лице, една e-mail адреса, една IP адреса.

13. Во случај на сомнеж за измама, злоупотреба на правилата на промоцијата или техничка грешка, како и фактори кои се надвор од надлежностите на организаторот, а може да влијаат на интегритетот и правилно функционирање на промоцијата, организаторот го задржува правото да го одземе бонусот, како и сите евентуални добивки кои произлегуваат од играта, а за кои има сомнеж за злоупотреба на правилата за промоција.

14. Промоцијата е активна во периодот до 21.06.2020. Организаторот има право да ја прекине или продолжи истата во било кој момент.

Дополнителни прашања

Доколку имате какви било проблеми или прашања можете да се обратите на нашата Служба за корисничка поддршка на телефон или на e-mail.

++389 77 728 333

support@sportlife.com.mk

Понеделник / Петок 09 - 21 h  
Сабота 09 - 16 h