Корисничко име Лозинка Пријави се

MONTHLY RELOAD BONUS

50% до 3.000 денари

Акцискиот бонус ги опфаќа сите корисници кои ќе ги исполнат условите за добивање на бонусот во периодот од 1.7.2020 до 30.9.2020.


УСЛОВ ЗА ОСТВАРУВАЊЕ НА MONTHLY RELOAD BONUS

1Одиграјте најмалку 3 натпревари на online тикет

2Минималната квота на натпреварите да е 1,40 или повеќе

3Минималниот износ кој треба да се сврти преку уплата на онлајн тикетите е еднаков на износот на внесениот депозит

Правила


Право на Monthly Reload Bonus 50% до 3.000 денари имаат сите веќе регистрирани  корисници на www.sportlife.com.mk кои веќе го имаат реализирано својот прв депозит на својата корисничка сметка. При секое ново, прво депонирање нов депозит во  месецот, корисниците ќе имаат можност да го активираат Monthly Reload Bonus.

1. Уплатете депозит од минимум 300 денари или повеќе преку уплата на средства со електронска платежна картичка (VISA/MASTERCARD), преку e–banking или со уплатница на трансакциска сметка во банка или пошта:

преку електронска картичка (VISA/MASTERCARD) – трансфер на средства веднаш
преку електронско банкарство (налог ПП – 30)
преку директна уплата на сметка во банка/пошта (налог ПП -10)

Трансакциска сметка: 210-0622068104-05

Уплата на депозит со електронска картичка (VISA/MASTER CARD):

Најавете се со вашето корисничко име и лозинка на страницата www.sportlife.com.mk (1). По успешната најава (2), ќе имате пристап до вашиот кориснички профил. Кликнете на иконата „Тековна состојба“ (3). Ќе се отвори друг прозорец, „Уплати депозит“ (4), внесете го саканиот износ за уплата, изберете „Visa/Master Card“ и кликнете на копчето „ДЕПОЗИТ“. На следниот прозорец (5) внесете ги името и презимето како што се наведени на платежната картичка, бројот на платежната картичка, CVV бројот од задната страна на платежната картичка, рокот на важење на платежната картичка и e-mail адресата која е поврзана со вашиот профил на www.sportlife.com.mk. Со клик на „ПОТВРДИ“, ќе се отвори нов прозорец (6) за потврда на плаќањето. По извршената уплата, износот ќе биде прикажан во полето „Тековна состојба“ (3).

online_bonus

2. Секој корисник има право да ја искористи оваа промоција само еднаш во месецот, при  внесување на првиот депозит.

3. Максималниот бонус кој може да го добие секој корисник изнесува 3.000 денари, а при помала уплата од 6.000 денари добивате бонус во висина 50% од депонираната сума на уплатата.

4. Средствата кои се уплатени мора да бидат искористени за одигрување на тикетот при одредени услови. На тикетот/тикетите мора да има одиграно минимум три натпревари со поединечна квота од 1,40 или повеќе за да може тој тикет да влезе во комбинација за бонусот. Во моментот кога ќе се одигра целиот депозит под условите наведени погоре, бонусот автоматски ќе биде префрлен на вашата корисничка сметка на нашата страница. По доделувањето на бонусот, потребно е истиот износ да биде двапати свртен по претходно наведените услови (на тикетот мора да има одиграно минимум три натпревари со поединечна квота од 1,40 или повеќе) за да може да се ослободи депозитот за исплата.

5. Пример: Клиентот го реализира првиот депозит од 6.000 денари. Потребно е да одигра еден или повеќе тикети со целокупен износ од 6.000 денари под пропишаните услови за да се ослободи бонусот од 3.000 денари, кој автоматски ќе се додаде на корисничката сметка на корисникот. По добивањето на бонусот, потребно е по истите услови да се одиграат тикетите во висина од двапати по износот на бонусот, 2 х 3.000 денари = 6.000 денари. По одигрувањето на 2 х 3.000 денари, клиентот има право да најави исплата.

6. Одиграниот тикет мора да добие конечен статус, дали е тоа добитен или недобитен, за да може тој да се евидентира. Во секој момент корисникот има увид на својата сметка и може да провери уште колку е потребно да се уплати за да се ослободи износот на бонусот.

7. Системските тикети не влегуваат во акциската понуда.

8. Тикетите уплатени со ваучер не влегуваат во акциската понуда.

9. Тикетите кои се исплатени со опцијата CASH OUT не влегуваат во акциската понуда.

10. Најавата за исплата не може да се реализира додека клиентот не ги исполни условите за обртот на бонусот.

11. Бонусот е ограничен на едно лице, една e–mail адреса, една IP адреса.

12. Во случај на сомнеж за измама, злоупотреба на правилата на промоција или техничка грешка, како и фактори кои се надвор од надлежностите на организаторот, а може да влијаат на интегритетот и правилното функционирање на промоцијата, организаторот го задржува правото да го одземе бонусот, како и сите евентуални добивки кои произлегуваат од играта за кои има сомнеж за злоупотреба на правилата за промоција.

13. Промоцијата е активна во периодот од 1.7.2020 до 30.9.2020. Организаторот има право да ја прекине или да ја продолжи во кој било момент.

14. Крајниот рок за ослободување на бонусот е 30 дена.

Дополнителни прашања


Доколку имате какви било проблеми или прашања можете да се обратите на нашата Служба за корисничка поддршка на телефон или на e-mail.

++389 77 728 333

support@sportlife.com.mk

Понеделник / Петок 09 - 21 h  
Сабота 09 - 16 h