Корисничко име Лозинка Пријави се

Од 30 ноември до 30 декември 2021


Подароци

1 место: Apple Iphone 13

2 место: Tv Samsung 55 " UE55AU7172UX Crystal 4K LED Smart HDMI X 3/USB x 1/DVB - S2/T2 

3 место: 500.000 СЛ Маркет поени


ТЕКОВЕН ПЛАСМАН
Играч Број на тикети

Правила

Ексклузивно за членовите на СЛ Клуб.

Акцијата ги опфаќа само тикетите со една комбинација уплатени со приложување на СЛ Клуб картичка.

Акцијата ги опфаќа и микс тикетите и тикетите уплатени од понудата за обложување во живо.

Подароците ги добиваат клиентите кои што во периодот од акциската понуда ќе имаат најголем број на добитни тикети со ВТОРА КЕШ ШАНСА, односно најмногу тикети со еден промашен натпревар, согласно правилата за ВТОРА КЕШ ШАНСА.

Еден ист / идентичен добитен тикет со еден промашен пар од акцијата ВТОРА КЕШ ШАНСА ќе се земе во предвид само еднаш на ранг листата.

Доколку се случи двајца или повеќе клиенти да имаат ист број на погодени тикети од акцијата ВТОРА КЕШ ШАНСА, прв ќе биде клиентот со остварен поголем вкупен коефициент од сите тикети кои му се рангираат.Доколку сè уште немате СЛ Клуб картичка, аплицирајте во најблиското уплатно место на Sport Life по што ќе ја добиете картичката во најбрз можен рок.

* Апликацијата и картичката се бесплатни