Корисничко име Лозинка Пријави се

Добредојдовте во Sport Life Клуб!

Доколку сè уште не сте член на ексклузивниот Sport Life Клуб и немате клупска картичка, се наоѓате на вистинското место!

Sport Life е клуб на постојани играчи во Sport Life обложувалниците или редовни посетители на www.sportlife.com.mk кои секогаш добиваат посебни привилегии.

Што добивам со Sport Life Kлуб картичката? 

Приложете ја картичката кога ги уплаќате вашите тикети и ќе ги добиете следните привилегии:

Бонус на добивката на сите тикети и поголеми вкупни добивки во сите Бонус кампањи на Sport Life!

Учество во сите промотивни кампањи и можност за добивање на некој од многуте подароци!

Со секој уплатен тикет добивате поени кои можат да се искористат за нарачка на ваучери или други производи кои ви ги нудиме во СЛ МАРКЕТ!

Учество во ексклузивниот натпревар ТИПСТЕР КУП и можност на освојување можност на освојување на месечни локални и глобални подароци!

ВТОРА КЕШ ШАНСА за утешна добивка - ако имате еден промашен пар на тикетот, сепак сте добитни!

Прогнозирајте 13 натпревари во бесплатната игра СПОРТСКА ПРОГНОЗА и имате можност секоја недела да добиете Смарт Тв Самсунг 55” 4K или Xiaomi Електричен Тротинет или PlayStation®5, како и ваучер од Анхоч во вредност од 30.000 денари за најдобриот прогнозер на крајот на сезоната и многу други премии!

ПОЕНИ ЗА ЛОЈАЛНОСТ со вашата СЛ Клуб картичка.

Eксклузивно право за учество во сите идни акции и промоции на Sport Life обложувалници!


ПРИВИЛЕГИИТЕ НА SPORT LIFE КЛУБОТ ВАЖАТ ЗА СИТЕ ТИКЕТИ

Сите промоции, акции и кампањи на Sport Life важат за тикетите уплатени во нашите уплатни места
 со приложување на Sport Life Клуб картичката и е-тикетите уплатени online на www.sportlife.com.mk (откако ќе се најавите со корисничко име кое е поврзано со Sport Life Клуб картичката).

Како да станам член на Sport Life Клуб?

Во Sport Life Клуб може да се зачлени секој граѓанин на Република Македонија кој има наполнето 18 години. Секој член на овој клуб мора да поседува членска клуб картичка која ја издава СПОРТ-ЛАИФ ТРЕЈД. За да се направи тоа, секој кандидат треба да го направи следново:

  1. Да пристапи на интернет страницата www.sportlife.com.mk
  2. Да се регистрира како корисник (на линкот: регистрирај се), со пополнување на точни податоци во формуларот
  3. Да ја посети најблиската Sport Life обложувалница (со лична карта/пасош за увид), да го побара во печатена форма формуларот за клуб картичка пополнет на интернет, и истиот да го потпише.
  4. Исто така, на уплатното место ќе добие барање за пристапување кон членство, кое ќе треба да го пополни и потпише.

Играчот е должен со потпишувањето на формуларот и договорот да приложи доказ за идентитет, кој ќе се спореди со податоците внесени преку интернет (важечка лична карта или пасош). Доколку се утврдат неточни податоци, на играчот нема да му се издаде Sport Life Клуб картичка.
Секој играч може да поседува само по една Sport Life Клуб картичка.
Со пополнувањето на формуларот и пристапницата, играчот ги прифаќа и признава правилата за обложување, начинот и работењето со клупската картичка, како и правата и обврските кои произлегуваат од нив.

По овие чекори, во рок од најмногу 20 дена, во истото уплатно место каде е поднесен формуларот, ќе може да ја подигне клуб картичката.

Како се уплаќа со клупска картичка?

Многу едноставно! Во уплатно-исплатното место, при самата уплата на тикетите, покажете ја вашата клупска картичка на нашиот оператор. Тој ќе ги преземе или впише најновите податоци во картичката, со што секоја трансакција или промена ќе се евидентира (Напомена: не се работи за никаква парична трансакција, туку само податоци за уплатени тикети). Подоцна, на интернет страницата, само треба да се пријавите на вашата корисничка сметка, и ќе се појават истите трансакции, сите промени, сите тикети, кои ќе можете да ги следите во секое време.

Дополнителни прашања

Доколку имате какви било прашања можете да се обратите на нашата Служба за корисничка поддршка на телефон или на e-mail.

++389 77 728 333

support@sportlife.com.mk

Понеделник / Петок 09 - 21 h
Сабота 09 - 16 h


Станете и вие член на нашиот клуб и искористете ги сите привилегии кои ви ги нуди Sport Life Клуб картичката!

Ваш Sport Life Тим