Корисничко име Лозинка Пријави се

Добредојдовте! 


Доколку сè уште не сте член на ексклузивниот СЛ Клуб, се наоѓате на вистинското место!

Тука ќе ве информираме за сите ваши придобивки кои ви следуваат доколку сте наш редовен клиент.

СЛ Клуб е клуб на постојани играчи во Sport Life обложувалниците или редовни посетители на www.sportlife.com.mk кои секогаш добиваат посебни привилегии.


Што добивам со членството во СЛ Kлуб? 

Како регистриран член:

 • можете да создавате и резервирате тикети преку интернет, кои подоцна со помош на вашата членска клуб-картичка, можете на едноставен начин да ги уплатите во најблиското уплатно-исплатно место
 • можете да ја следите состојбата на вашите тикети во секој момент, на интернет, каде и да сте (тикетите мора да се уплатат со приложување на СЛ Клуб картичка, без разлика дали се напишани на ливче или резервирани преку интернет)
 • на вашите уплатени тикети ви се доделуваат поени кои потоа можете да ги искористите за некој производ во SL Market
 • кога уплаќате тикети со СЛ Клуб картичка учествувате во натпреварот на типстери „ТИПСТЕР КУП“, најдобрите добиваат атрактивни подароци
 • вашите тикети уплатени со СЛ Клуб картичка учествуваат во акцијата SPORT LIFE ВТОРА КЕШ ШАНСА
 • добивате ексклузивно право за учество во натпреварот СПОРТСКА ПРОГНОЗА
 • добивате ексклузивно право за учество во акциите кои следуваат
 • добивате подарок ваучери за уплата - благодарност за лојалноста

Како да станам член на СЛ Клуб?

Во СЛ Клуб може да се зачлени секој граѓанин на Република Македонија кој има наполнето 18 години. Секој член на овој клуб мора да поседува членска клуб картичка која ја издава СПОРТ-ЛАИФ ТРЕЈД. За да се направи тоа, секој кандидат треба да го направи следново:
 1. Да пристапи на интернет страницата www.sportlife.com.mk
 2. Да се регистрира како корисник (на линковите: регистрирај се), со пополнување на точни податоци во формуларот
 3. Да ја посети најблиската Sport Life обложувалница (со лична карта/пасош за увид), да го побара во печатена форма формуларот за клуб картичка пополнет на интернет, и истиот да го потпише.
 4. Исто така, на уплатното место ќе добие барање за пристапување кон членство, кое ќе треба да го пополни и потпише.

 Играчот е должен со потпишувањето на формуларот и договорот да приложи доказ за идентитет, кој ќе се спореди со податоците внесени преку интернет (важечка лична карта или пасош). Доколку се утврдат неточни податоци, на играчот нема да му се издаде СЛ Клуб картичка.

Секој играч може да поседува само по една СЛ Клуб картичка.

Со пополнувањето на формуларот и пристапницата, играчот ги прифаќа и признава правилата за обложување, начинот и работењето со клупската картичка, како и правата и обврските кои произлегуваат од нив.

По овие чекори, во рок од најмногу 20 дена, во истото уплатно место каде е поднесен формуларот, ќе може да ја подигне клуб картичката.

Како се уплаќа со клупска картичка?

Многу едноставно! Во уплатно-исплатното место, при самата уплата на тикетите, покажете ја вашата клупска картичка на благајникот. Тој ќе ги преземе или впише најновите податоци во чип-картичката, со што секоја трансакција или промена ќе се евидентира (Напомена: не се работи за никаква парична трансакција, туку само податоци за уплатени тикети). Подоцна, на интернет страницата, само треба да се пријавите на вашата корисничка сметка, и ќе се појават истите трансакции, сите промени, сите тикети, кои ќе можете да ги следите во секое време.


Информации: 077/728-333 (понeделник - петок 9-21 час; сабота 9-16 час.)

Станете и вие член на нашиот клуб! Бидете привилегирани со СЛ Клуб картичка!

Ваш,
Спорт Лајф Тим