Корисничко име Лозинка Пријави се
Ве молиме проверете ја кошничката!
Вашата нарачка не е успешна
Немате доволно поени за да се изврши нарачката
Ви благодариме!
Вашата нарачка ќе биде доставена во избраниот објект за неколку дена.
Нарачај

Ваучери

 • ...
  • Ваучер од 1000 мкд.
  • 80.000 ПОЕНИ
 • Ваучер од 1000 мкд.

  Електронски ваучер за уплата во обложувалниците Sport Life со вредност од 1000 денари.

  Ваучерот при нарачката автоматски се префрла на корисничка сметка, па подоцна се уплаќа со приложување на СЛ Клуб картичката.

  80.000 ПОЕНИ

  Стани дел од SL Club!
  Играј и освојувај поени за производи од СЛ Маркет.

 • ...
  • Ваучер од 500 мкд.
  • 40.000 ПОЕНИ
 • Ваучер од 500 мкд.

  Ваучерот при нарачката автоматски се префрла на корисничка сметка, односно се уплаќа со СЛ Клуб картичката.

  40.000 ПОЕНИ

  Стани дел од SL Club!
  Играј и освојувај поени за производи од СЛ Маркет.

 • ...
  • Ваучер од 200 мкд.
  • 16.000 ПОЕНИ
 • Ваучер од 200 мкд.

  Ваучерот при нарачката автоматски се префрла на корисничка сметка, па подоцна се уплаќа со приложување на СЛ Клуб картичката.

  16.000 ПОЕНИ

  Стани дел од SL Club!
  Играј и освојувај поени за производи од СЛ Маркет.

 • ...
  • Ваучер од 100 мкд.
  • 8.000 ПОЕНИ
 • Ваучер од 100 мкд.

  Електронски ваучер за уплата во обложувалниците Sport Life со вредност од 100 денари. 

  Ваучерот при нарачката автоматски се префрла на корисничка сметка, па подоцна се уплаќа со приложување на СЛ Клуб картичката.

  8.000 ПОЕНИ

  Стани дел од SL Club!
  Играј и освојувај поени за производи од СЛ Маркет.

 • ...
  • Ваучер од 50 мкд.
  • 4.000 ПОЕНИ
 • Ваучер од 50 мкд.

  Ваучерот при нарачката автоматски се префрла на корисничка сметка, па подоцна се уплаќа со приложување на СЛ Клуб картичката.

  4.000 ПОЕНИ

  Стани дел од SL Club!
  Играј и освојувај поени за производи од СЛ Маркет.

 • ...
  • Ваучер од 20 мкд.
  • 1.600 ПОЕНИ
 • Ваучер од 20 мкд.

  Ваучерот при нарачката автоматски се префрла на корисничка сметка, па подоцна се уплаќа со приложување на СЛ Клуб картичката.

  1.600 ПОЕНИ

  Стани дел од SL Club!
  Играј и освојувај поени за производи од СЛ Маркет.

Прикажи повеќе